Hoi! Ik heb mezelf al kort voorgesteld, maar ik ben Sharon den Braber en 21 jaar oud. Ik ben een enthousiaste derdejaars student grafisch vormgever van het Grafisch Lyceum in Utrecht.

Al mijn hele leven ben ik dol op creatief bezig zijn. Tekenen, schilderen, kaartjes maken, handletteren, borduren, noem maar op! En sinds een aantal jaar is daar ontwerpen ook bij gekomen.

Ook heb ik een onwijs grote liefde voor muziek wat zich uit in zingen, (bas)gitaar, keyboard en ukulele spelen. Ik zit in een band waar ik basgitaar speel en af en toe zing. We spelen voornamelijk wat oudere pop/rock nummers. 

Andere dingen waar ik mijn energie uit haal zijn: spiritualiteit, wandelen/in de natuur zijn, naar musea, met vrienden zijn, fantasy/cosplay dingen, nieuwe dingen leren (op dit moment is dat gebarentaal), andere mensen helpen, feitjes verzamelen en ga zo maar door. 

Ik ben ook chronisch ziek, maar dat weerhoudt mij niet van mijn dromen najagen. Het heeft me veel geleerd zoals het genieten van de kleine dingen!

Ik heb ook een Instagram account waar ik regelmatig werk van mij deel. Mocht je het leuk vinden om mij te volgen, neem dan zeker een kijkje op @bysharondesign